Advocaat ondernemings­recht

Bel ons E-mail ons


Advocaat onder­nemings­recht - 's-Molenaarsbuurt

Zoekt u een advocaat ondernemingsrecht?
Mr. drs. Aroon Gonesh is al meer dan 17 jaar advocaat ondernemingsrecht in de regio van 's-Molenaarsbuurt. Als advocaat ondernemingsrecht heeft Aroon in die jaren brede kennis en relevante ervaring opgebouwd.
Voor ondernemingsrecht bent u bij zijn advocatenkantoor in de buurt van 's-Molenaarsbuurt aan het goede adres. Aroons advocatenkantoor is weliswaar gevestigd op een steenworp van 's-Molenaarsbuurt, t.w. in Wateringse Veld (Den Haag), maar Aroon is in geheel Nederland en ook ver daarbuiten actief als advocaat ondernemingsrecht.


Advocaat ondernemingsrecht in de regio van 's-Molenaarsbuurt

Ondernemingen, bestuurders, aandeelhouders, investeerders en anderen die betrokken zijn bij ondernemingen worden voortdurend geconfronteerd met steeds complexere wetten en regels.
Het runnen van een onderneming gaat eigenlijk niet meer optimaal zonder een goede advocaat ondernemingsrecht.
Voorbeelden van zaken die Aroon als advocaat ondernemingsrecht voor uw onderneming kan doen zijn:


 • het als "corporate architect" bedenken, opzetten en begeleiden van juridische entiteiten (w.o. B.V.'s, N.V.'s, v.o.f.'s, maatschappen, C.V.' s, en stichtingen) en het vormgeven van bedrijfsstucturen.
 • het voorkomen of beslechten van geschillen binnen de onderneming (bijvoorbeeld door het voeren van een procedure bij de Ondernemingskamer, of andere vormen van corporate litigation
 • het bedenken, opzetten en begeleiden van ondernemingstransacties
 • het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van een breed scala aan vennootschappelijke - en commerciële contracten en verklaringen, w.o. concerngaranties, 403-verklaringen en joint ventures en andere vormen van ondernemingsrechtelijke samenwerking
 • het juridisch aanspreken van vennootschappelijke partijen (zoals bijvoorbeeld bestuurders, directeuren, commissarissen en aandeelhouders) als die in verzuim zijn
 • het ontbinden van overeenkomsten wegens niet-nakoming, het vernietigen daarvan wegens wilsgebrek, en het door opzegging beëindigen van duurovereenkomsten en andere overeenkomsten.


Specialist in ondernemingsrecht in de buurt van 's-Molenaarsbuurt

Als ervaren advocaat ondernemingrecht kent Aroon het ondernemingsrecht van binnen en van buiten. Het is zijn dagelijks werk. Als advocaat ondernemingsrecht in de buurt van 's-Molenaarsbuurt denkt hij graag met u mee, bijvoorbeeld over een van de volgende onderwerpen:Contact met een advocaat ondernemingsrecht bij 's-Molenaarsbuurt

Zoekt u een advocaat ondernemingsrecht in - of in de buurt van 's-Molenaarsbuurt?
Het bereiken van praktische en werkbare ondernemingsrechtelijke oplossingen, dat is waar Aroon goed in is als advocaat ondernemingsrecht.
Indien u een vraag heeft over een ondernemingsrechtelijke kwestie, neem dan gerust vrijblijvend contact met Aroon op door te bellen met 070-3050502 of een e-mail te sturen naar info@goneshadvocatuur.nl voor een vertrouwelijk kennismakingsgesprek of een eerste telefonisch advies.
In een persoonlijk gesprek, bijvoorbeeld in 's-Molenaarsbuurt of bij Gonesh Advocatuur op kantoor in Wateringse Veld (of per telefoon) kunt u uw juridische vraag aan Aroon voorleggen. Aroon zal vervolgens graag gezamenlijk met u inventariseren wat hij voor u kan betekenen.

advocaat_ondernemingsrecht

Maak kennis met Aroon Gonesh

Wanneer je onderneming geconfronteerd wordt met een onder­nemings­rechte­lijk probleem, dan wil die niet zomaar een advocaat. Dan wil je een goede advocaat ondernemings­recht. Als het kan de beste advocaat de zaak... Ik streef ernaar dat te zijn voor mijn cliënten. Voortdurend. Een goede advocaat onder­nemings­recht in de regio van 's-Molenaarsbuurt. Advocatuur is niet mijn baan ... het is mijn passie. Het vertrouwen dat cliënten daarom in mij hebben is voor mij een erezaak. Hun belang is voor mij als advocaat ondernemingsrecht altijd leidend. Dat drijft mij.

Aroon Gonesh, advocaat ondernemingsrecht in de regio van 's-Molenaarsbuurt

Bel ons E-mail ons

Openingstijden:

 • maandag 8am - 7pm
 • dinsdag 8am - 7pm
 • woensdag 8am - 7pm
 • donderdag 8am - 7pm
 • vrijdag 8am - 7pm
 • zaterdag gesloten
 • zondag gesloten

© 2023, Gonesh Advocatuur, advocatenkantoor in Den Haag