Financieel-economisch strafrecht

Bel ons E-mail ons


Advocaat financieel-economisch strafrecht

Mr. drs. Aroon Gonesh is een ervaren advocaat in Den Haag die gespecialiseerd is in het financieel-economisch strafrecht. Hij heeft de specifieke kennis en expertise op dit rechtsgebied die nodig is om als advocaat telkens adequaat te handelen en te adviseren.


Wat is financieel-econo­misch straf­recht?

Het financieel-economisch strafrecht heeft betrekking op financiële en economische misdrijven, waaronder:Particulieren, banken en financiële instellingen komen vaak in aanraking met handhaving van financieel-economische regelgevingen. Hierbij speelt niet alleen het strafrecht maar geregeld ook het bestuursrecht een rol. Bijvoorbeeld de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB), maar ook de Belastingdienst en de Nederlandse Zorgautoriteit (Nza) zijn wettelijk gemachtigd om bestuurlijke boetes op te leggen aan ondernemingen, en maken hier in de praktijk vaak gebruik van.


Zoekt u een advocaat die gespecialiseerd is in het financieel-economisch strafrecht, bijvoorbeeld in verband met een opgelegde op dreigende boete?
Of bent u uitgenodigd voor een strafrechtelijk verhoor?

Wordt u verdacht van een financieel-economisch delict? Heeft u wellicht al een dagvaarding ontvangen?


Expert in finan­cieel-econo­misch straf­recht

Indien u wordt verdacht van een financieel-economisch delict, of indien u dit wil voorkomen, staat Aroon u graag bij als advocaat financieel-economisch strafrecht. Neem gerust vrijblijvend en vertrouwelijk contact met Aroon op. Hij bespreekt uw zaak graag met u en wat hij als advocaat voor u zou kunnen doen.

Advocaat financieel-economisch strafrecht

Maak kennis met Aroon Gonesh

Wanneer je geconfronteerd wordt met financieel-economisch strafrecht, dan wil je niet zomaar een advocaat. Dan wil je een goede advocaat die thuis is in het financieel-economisch strafrecht. Als het kan de beste advocaat voor jou en je zaak... Ik streef ernaar dat te zijn voor mijn cliënten. Voortdurend. Een goede advocaat in het financieel-economisch strafrecht. Advocatuur is niet mijn baan ... het is mijn passie. Het vertrouwen dat cliënten daarom in mij hebben is voor mij een erezaak. Hun belang is voor mij als advocaat altijd leidend. Dat drijft mij.

Aroon Gonesh, advocaat finan­cieel-eco­no­misch straf­recht

Bel ons E-mail ons

Openingstijden:

  • maandag 8am - 7pm
  • dinsdag 8am - 7pm
  • woensdag 8am - 7pm
  • donderdag 8am - 7pm
  • vrijdag 8am - 7pm
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten

© 2022, Gonesh Advocatuur, advocatenkantoor in Den Haag