Ambassades en consulaten

Bel ons E-mail ons


Advocaat voor ambassades en consulaten

Als advocaat in Den Haag is mr. drs. Aroon Gonesh ook specifiek gericht op juridische dienstverlening aan ambassades en consulaten van andere landen.


Ambassades en consulaten in Nederland

Ambassades en consulaten nemen uitaard deel aan het rechtsverkeer in Nederland. Dat doen ambassades en consulaten bijvoorbeeld door in Nederland contracten af te sluiten met Nederlandse bedrijven en personen.
Voorbeelden van overeenkomsten waar Nederlands recht op van toepassing zou kunnen zijn, en die alle ambassades en consulaten geregeld zullen moeten sluiten zijn:


 • arbeidsovereenkomsten met werknemers uit Nederland
 • overeenkomsten van opdracht aan Nederlandse dienstverleners
 • koopovereenkomsten met betrekking tot onroerend goed, en
 • huurovereenkomsten met betrekking tot onroerend goed (woonruimte en kantoorruimte).


Advocatenkantoor in Den Haag voor ambassades in Nederland

Aroon Gonesh is als advocaat goed bekend met de bijzondere vertrouwelijkheid, juridische gevoeligheden en feitelijke complexiteiten die komen kijken bij het adviseren van ambassades en consulaten in Nederland. Als geen ander weet Aroon hoe daar juridisch mee om te gaan.
Zijn advocatenkantoor in Den Haag is volledig bekend met de (soms complexe) regelgeving en diplomatieke immuniteiten, zoals onder meer geregeld in:Juridisch advies over zaken doen in Nederland

Ambassades in Nederland worden vaak benaderd door bedrijven uit het thuisland met het verzoek om bijstand te verlenen bij het opzetten of uitbreiden van hun handelsactiviteiten in Nederland. Hoewel een land er baat bij kan hebben om zijn bedrijven in Nederland te assisteren, begrijpen wij tegelijkertijd ook dat ambassadepersoneel geen getrainde Nederlandse juristen zijn.


Juridische advisering door ons advocatenkantoor in Den Haag kan hierbij uitkomst bieden die echte waarde biedt aan de bedrijven van het thuisland.


Of een buitenlands bedrijf zich nu wil vestigen of uitbreiden in Nederland of een handelsrelatie met een Nederlandse wederpartij wil opbouwen, Aroon Gonesh heeft de kennis en de ervaring die hem in staat stelt hulp te bieden bij elke stap in het proces van transacties, en de naleving van Nederlandse regelgeving en procesvoering.


Zijn advocatenkantoor in Den Haag heeft ervaring in een reeks van belangrijke branches en industrieën en kan ambassades, consulaten en buitenlandse bedrijven onder meer adviseren over:Daarnaast heeft Aroon Gonesh meer dan 17 jaar ervaring in het vertegenwoordigen van buitenlandse zakelijke cliënten in gerechtelijke procedures in de Nederlandse rechtbanken en in arbitrage in Nederland.


Juridisch advies voor ambassades en consulaten in Nederland

Voor ambassades en consulaten in Nederland, die behoefte hebben aan snel advies over Nederlandse wetgeving, heeft ons advocatenkantoor in Den Haag een speciaal advies-abonnement ontwikkeld.


Aroon Gonesh bespreekt dat graag vrijblijvend en vertrouwelijk met u.

Advocaat voor ambassades en consulaten

Maak kennis met Aroon Gonesh

Wanneer een ambassade of een consu­laat in Nederland gecon­fronteerd wordt met een juridisch probleem, dan wil men niet zomaar een advocaat. Dan wil men een goede advocaat die kennis heeft van de bijzondere juridische positie van ambassades en consu­laten en die bovendien ook affi­niteit heeft met de precaire gevoeligheden die kunnen spelen wanneer een ambassade of een consulaat aan het rechts­verkeer deelneemt.
Als zoon van een oud-diplo­maat heb ik begrip voor de delicate positie van de diplo­matieke gezant. Dat is me met de spreek­woorde­lijke paplepel ingegeven. Het vertrouwen dat ambassades en consulaten in mij stellen, is voor mij een erezaak. Hun bijzondere belang is voor mij als advocaat leidend.

Aroon Gonesh, advocaat voor ambassades en consulaten

Bel ons E-mail ons

Openingstijden:

 • maandag 8am - 7pm
 • dinsdag 8am - 7pm
 • woensdag 8am - 7pm
 • donderdag 8am - 7pm
 • vrijdag 8am - 7pm
 • zaterdag gesloten
 • zondag gesloten

© 2022, Gonesh Advocatuur, advocatenkantoor in Den Haag