Advocaat voor zaken in Suriname

Bel ons E-mail ons


Advocaat voor zaken met Suriname

Gonesh Advocatuur is een advocatenkantoor in Den Haag met ervaring in Suriname.
Mr. drs. Aroon Gonesh heeft Surinaamse roots, en leidt de Suriname Desk van zijn kantoor.
Hij is een Nederlandse advocaat; het vaste aanspreekpunt voor Nederlandse - en Surinaamse partijen die juridisch advies zoeken over een zaak in Suriname.


Internationale achtergrond, kennis, ervaring en netwerk

Aroon kent als geen ander het zakelijke klimaat in Suriname.


Door zijn eigen Surinaamse - en Nederlandse achtergrond, en zijn jarenlange ervaring met (onder meer) Nederlandse en Surinaamse cliënten, vooral ook in commerciële zaken tussen partijen uit deze twee landen, is Aroon bekend met de verschillende achtergronden van personen en bedrijven uit beide landen, Nederland en Suriname.


Aroon is geen advocaat in Suriname (alleen in Nederland), maar hij heeft in Suriname (net als in Nederland) een groot netwerk van geselecteerde professionals en andere specialisten (w.o. advocaten, notarissen, deurwaarders, verzekeringsagenten, schade-experts en taxateurs) en hij heeft ruime ervaring en kennis opgebouwd in het internationaal zakendoen en het beslechten van grensoverschrijdende geschillen tussen partijen uit die landen.


Dit alles plaatst Aroon in de positie om zijn Surinaamse cliënten te adviseren over hun juridische uitdagingen in Nederland, en -omgekeerd- zijn Nederlandse cliënten over zakendoen in Suriname.


En omdat hij probleemloos met partijen uit Nederland en Suriname kan communiceren, biedt Aroon als advocaat een unieke meerwaarde aan zijn Nederlandse - en Surinaamse cliënten (zowel bedrijven als particulieren).


Advocaat Suriname

Als advocaat in Nederland is Aroon in staat om uw internationale uitdagingen in Suriname zowel feitelijk als juridisch in kaart te brengen en om snel oplossingen aan te dragen en deze ook uit te (doen laten) voeren, ook in Suriname.


Juridisch advies van een advocaat over zakendoen met Suriname

Aroons Suriname Desk heeft in de afgelopen 17 jaar een sterke reputatie opgebouwd in grensoverschrijdende zaken. Om u een idee te geven; ons advocatenkantoor kan u onder meer (maar niet uitsluitend) van dienst zijn met de volgende zaken:


 • het uitonderhandelen en contractueel vastleggen van een internationale samenwerking of transactie in Nederland en Suriname
 • het oprichten van een onderneming, bijvoorbeeld in de vorm van een B.V. (niet in Suriname, omdat daar deze rechtsvorm niet bestaat), N.V., C.V., maatschap, stichting of een v.o.f.
 • een bedrijfsovername in Nederland of Suriname
 • het opstellen van allerlei commerciële overeenkomsten voor Nederlandse en Surinaamse partijen, zoals franchisecontracten, distributiecontracten, agentuurovereenkomsten, koopovereenkomsten of samenwerkingsovereenkomsten (zoals een joint ventures)
 • het opzeggen van een contract, of het ontbinden (bij niet-nakoming) of het vernietigen daarvan (bij een wilsgebrek, zoals dwang, dwaling, bedrog of misbruik van omstandigheden)
 • het beslechten van een zakelijk geschil binnen een onderneming of met een handelspartner (door onderhandelingen over een schikking, of door het voeren van een gerechtelijke procedure)
 • het voeren van een gerechtelijke procedure voor de civiele rechter in Nederland, en het doen laten voeren daarvan in Suriname, en
 • het voeren van een arbitrageprocedure, in Nederland of in Suriname (of waar ook ter wereld).


Contact opnemen met ons advocatenkantoor voor een zaak met Suriname

Wilt u vrijblijvend en vertrouwelijk kennismaken met Aroon om uw zaak in Suriname met hem te bespreken?
Dan kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met Aroon Gonesh door te bellen met 070-3050502 of een e-mail te sturen naar info@goneshadvocatuur.nl


In een persoonlijk gesprek (of per telefoon of e-mail) kunt u uw juridische vraag over uw zaak in Suriname aan Aroon voorleggen. Aroon zal vervolgens graag gezamenlijk met u inventariseren wat hij als advocaat voor u kan betekenen.

Advocaat Suriname

Maak kennis met Aroon Gonesh

Wanneer je vanuit Nederland geconfronteerd wordt met een juridisch probleem in Suriname, of omgekeerd, dan wil je niet zomaar een advocaat. Dan wil je een advocaat die goed is ingevoerd in zowel Nederland als Suriname. Als het kan de beste advocaat voor jou en je internationale zaak... Ik streef ernaar dat te zijn voor mijn cliënten. Voortdurend. Een Nederlandse advocaat met kennis van Suriname. Met contacten in Suriname. Advocatuur is niet mijn baan ... het is mijn passie. Het vertrouwen dat zowel Nederlandse - als Surinaamse cliënten daarom in mij als Nederlandse advocaat hebben is voor mij een erezaak. Hun belang is voor mij als advocaat altijd leidend. Ook in zaken die in Suriname spelen. Dat drijft mij.

Aroon Gonesh, Nederlandse advocaat voor Suriname

Bel ons E-mail ons

Openingstijden:

 • maandag 8am - 7pm
 • dinsdag 8am - 7pm
 • woensdag 8am - 7pm
 • donderdag 8am - 7pm
 • vrijdag 8am - 7pm
 • zaterdag gesloten
 • zondag gesloten

© 2022, Gonesh Advocatuur, advocatenkantoor in Den Haag