Advocatenkantoor bij Pijnacker

Bel ons E-mail ons


Advocatenkantoor - Pijnacker

Gonesh Advocatuur is het advocatenkantoor van mr. drs. Aroon Gonesh, dat gevestigd is in de omgeving van Pijnacker, t.w. in Wateringse Veld (Den Haag), en dat al 17 jaar op een actieve, deskundige, oplossingsgerichte en creatieve manier juridische dienstverlening biedt.


Het advocatenkantoor van Aroon is weliswaar gevestigd in de buurt van Pijnacker, maar is in het hele land (en ver daarbuiten) actief, en procedeert voor praktisch alle gerechten in Nederland.


Enkele van de rechts­gebieden van ons advo­catenkantoor in de buurt van Pijnacker

Ons advocatenkantoor bij Pijnacker verleent juridische diensten in brede zin. Aroon is als advocaat gespecialiseerd in de volgende geregistreerde rechtsgebieden:Juridisch advies voor bedrijven

Bedrijven sluiten voortdurend overeenkomsten met andere partijen. Zij verkopen producten aan afnemers, kopen producten van leveranciers, of geven of nemen een opdracht tot het verlenen van diensten.
Aroon Gonesh heeft als advocaat in de buurt van Pijnacker jarenlange ervaring bij het geven van juridisch advies aan bedrijven. Het gaat dan bijvoorbeeld en onder meer over :


 • het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van allerlei commerciële contracten, ook internationaal
 • het voeren van gerechtelijke procedures in alle soorten, ook betreffende de incasso van openstaande facturen
 • het geven van juridisch advies over - en het begeleiden van fusies en overnames
 • het juridisch construeren van samenwerkingsverbanden (ook internationaal) en
 • het adviseren over het structureren en uitvoeren van bedrijfsreorganisaties, met name ook in geval van insolventie).


Gonesh Advocatuur is gevestigd op een steenworp afstand van Pijnacker en kan al uw juridische vragen snel en adequaat beantwoorden, ongeacht waar u zelf bent. Aroon werkt uiteraard niet alleen voor klanten (particulieren en bedrijven) uit de buurt van Pijnacker of Den Haag, maar voor "rechtszoekenden" uit heel Nederland en ook uit een reeks van andere landen. Aroon procedeert voor praktisch alle gerechten en arbitrageinstituten in Nederland.


Juridisch advies en procederen voor particulieren door ons advocatenkantoor bij Pijnacker

Vooral ook als particulier wilt u niet onnodig in een juridisch conflict raken. Een goed, helder, begrijpelijk, doortimmerd en werkbaar juridisch advies over het voorkomen van een geschil, of over hoe het desnoods door een rechter beslecht zou kunnen worden, is daarom juist ook voor een particulier cruciaal.
Aroon begrijpt dat als geen ander.


Aroons advocatenkantoor bij Pijnacker beantwoordt alle juridische vragen die u als particulier mocht hebben. Deskundig, helder en oplossingsgericht. En desnoods procederen wij voor u, waar nodig tot het uiterste en met de inzet van alle juridische middelen.


Juridisch advies en procederen over arbeidsrecht voor werkgevers

Aroon is een gespecialiseerde advocaat arbeidsrecht. Iedere werkgever heeft te maken met het arbeidsrecht. Aroon denkt graag met u mee, bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) als het gaat om:


 • het opstellen of beoordelen van arbeidsvoorwaarden
 • het wijzigen van arbeidsvoorwaarden
 • ontslag van een werknemer
 • beëindiging van een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden
 • een ontslagvergoeding
 • het opstellen en uitonderhandelen van een vaststellingsovereenkomst met een werknemer
 • ziekte van een werknemer
 • de reorganisatie van een bedrijf en
 • disfunctioneren van een werknemer en (of) schending van een arbeidsovereenkomst.


Juridisch advies en procederen over arbeidsrecht voor werknemers door een advocaat in de buurt van Pijnacker

Als advocaat arbeidsrecht treedt Aroon ook op voor werknemers. Sommige werknemers kunnen tegen hun wil in te maken krijgen met ontslag of andere arbeidsrechtelijke issues. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een vaststellingsovereenkomst die uw werkgever heeft opgesteld wegens de beëindiging van een arbeidsovereenkomst. Het is als werknemer altijd verstandig om die door een in het arbeidsrecht gespecialiseerde advocaat te laten nakijken, en u daarover te laten adviseren.
Ook kan het voor een werknemer bijvoorbeeld van belang zijn om bij een arbeidsrechtadvocaat advies in te winnen bij ziekte, of wanneer het loon niet (of niet volledig) betaald heeft gekregen, of wanneer de werknemer van werkgever wil wisselen.


Advocaten­kantoor bij Pijnacker

Wilt u uw juridische vraag aan ons advocatenkantoor bij Pijnacker voorleggen? Heeft u ondersteuning nodig van een advocaat? Een advocaat in de regio van Pijnacker, wellicht?


Neem vrijblijvend en vertrouwelijk contact met Aroon op door te bellen met 070-3050502 of een e-mail te sturen naar info@goneshadvocatuur.nl voor een vertrouwelijk kennismakingsgesprek of een eerste telefonisch advies.
In een persoonlijk gesprek, bijvoorbeeld in Pijnacker of bij ons op kantoor in Wateringse Veld (of per telefoon) kunt u uw juridische vraag aan Aroon voorleggen. Aroon zal vervolgens graag gezamenlijk met u inventariseren wat hij voor u kan betekenen.

advocatenkantoor_Pijnacker

Maak kennis met Aroon Gonesh

Wanneer je geconfronteerd wordt met een juridisch probleem, dan wil je niet zomaar een advocaat. Dan wil je een goede advocaat. Als het kan de beste advocaat voor jou en je zaak. Misschien bij voorkeur in de buurt van Pijnacker. Ik streef ernaar de beste advocaat te zijn voor mijn cliënten. Voortdurend. En mijn kantoor is op een steenworp afstand van Pijnacker. Dit onderscheidt mij; advocatuur is niet mijn baan ... het is mijn passie. Het vertrouwen dat cliënten daarom in mij hebben is voor mij een erezaak. Hun belang is voor mij als advocaat altijd leidend. Dat drijft mij.

Aroon Gonesh, advocaat in de regio van Pijnacker

Bel ons E-mail ons

Openingstijden:

 • maandag 8am - 7pm
 • dinsdag 8am - 7pm
 • woensdag 8am - 7pm
 • donderdag 8am - 7pm
 • vrijdag 8am - 7pm
 • zaterdag gesloten
 • zondag gesloten

© 2023, Gonesh Advocatuur, advocatenkantoor in Den Haag