Suriname Desk

Bel ons E-mail ons


Advocaten­kantoor voor zaken met Suriname

Gonesh Advocatuur is een advocatenkantoor in Den Haag met een Suriname Desk.
Mr. drs. Aroon Gonesh leidt de Suriname Desk van het kantoor.
Hij is het vaste aanspreekpunt voor de Nederlandse - en Surinaamse cliënten van de Suriname Desk.


Internationale achtergrond, kennis, ervaring en netwerk

Aroon kent zowel het Nederlandse - als het Surinaamse recht, en kent het zakelijke klimaat in beide landen.


Door zijn eigen Surinaamse - en Nederlandse achtergrond, en zijn jarenlange ervaring met (onder meer) Nederlandse en Surinaamse cliënten, vooral ook in commerciële zaken tussen partijen uit deze twee landen, is Aroon als geen ander bekend met de verschillende achtergronden van personen en bedrijven uit beide landen.


Daarnaast heeft Aroon in beide landen een groot netwerk van geselecteerde professionals en andere specialisten (w.o. advocaten, notarissen, deurwaarders, verzekeringsagenten, schade-experts en taxateurs) en heeft hij ruime ervaring en kennis opgebouwd in het internationaal zakendoen en het beslechten van grensoverschrijdende geschillen tussen partijen uit die landen.


Dit alles plaatst Aroon in de positie om zijn Surinaamse cliënten te adviseren over hun juridische uitdagingen in Nederland, en -omgekeerd- zijn Nederlandse cliënten over zakendoen in Suriname. En omdat hij probleemloos met partijen uit Nederland en Suriname kan communiceren, biedt Aroon als advocaat een unieke meerwaarde aan zijn Nederlandse - en Surinaamse cliënten (zowel bedrijven als particulieren).


Advocaat voor zaken in Suriname

De Suriname Desk in Den Haag is direct in staat om uw internationale uitdagingen zowel feitelijk als juridisch in kaart te brengen en om snel oplossingen aan te dragen en deze ook uit te (doen laten) voeren.


Juridisch advies van een advocaat over zakendoen met Suriname

Aroons Suriname Desk heeft in de afgelopen 17 jaar een sterke reputatie opgebouwd in grensoverschrijdende zaken. Om u een idee te geven; ons advocatenkantoor kan u onder meer (maar niet uitsluitend) van dienst zijn met de volgende zaken:


 • het uitonderhandelen en contractueel vastleggen van een internationale samenwerking of transactie in Nederland en Suriname
 • het oprichten van een onderneming, bijvoorbeeld in de vorm van een B.V. (niet in Suriname, omdat daar deze rechtsvorm niet bestaat), N.V., C.V., maatschap, stichting of een v.o.f.
 • een bedrijfsovername in Nederland of Suriname
 • het opstellen van allerlei commerciële overeenkomsten voor Nederlandse en Surinaamse partijen, zoals franchisecontracten, distributiecontracten, agentuurovereenkomsten, koopovereenkomsten of samenwerkingsovereenkomsten (zoals een joint ventures)
 • het opzeggen van een contract, of het ontbinden (bij niet-nakoming) of het vernietigen daarvan (bij een wilsgebrek, zoals dwang, dwaling, bedrog of misbruik van omstandigheden)
 • het beslechten van een zakelijk geschil binnen een onderneming of met een handelspartner (door onderhandelingen over een schikking, of door het voeren van een gerechtelijke procedure)
 • het voeren van een gerechtelijke procedure voor de civiele rechter in Nederland, en het doen laten voeren daarvan in Suriname, en
 • het voeren van een arbitrageprocedure, in Nederland of in Suriname (of waar ook ter wereld).


Contact opnemen met de Suriname Desk van ons advocatenkantoor

Wilt u vrijblijvend en vertrouwelijk kennis maken met onze Suriname Desk?
Dan kunt u vanzelfsprekend contact opnemen met Aroon Gonesh door te bellen met 070-3050502 of een e-mail te sturen naar info@goneshadvocatuur.nl


In een persoonlijk gesprek (of per telefoon of e-mail) kunt u uw juridische vraag aan Aroon voorleggen. Aroon zal vervolgens graag gezamenlijk met u inventariseren wat hij als advocaat voor u kan betekenen.

Suriname Desk

Maak kennis met Aroon Gonesh

Wanneer je vanuit Nederland geconfronteerd wordt met een juridisch probleem in Suriname, of omgekeerd, dan wil je niet zomaar een advocaat. Dan wil je een advocaat die goed is ingevoerd in zowel Nederland als Suriname. Als het kan de beste advocaat voor jou en je internationale zaak... Ik streef ernaar dat te zijn voor mijn cliënten. Voortdurend. Een goede advocaat met een Suriname Desk. Advocatuur is niet mijn baan ... het is mijn passie. Het vertrouwen dat zowel Nederlandse - als Surinaamse cliënten daarom in mij hebben is voor mij een erezaak. Hun belang is voor mij als advocaat altijd leidend. Dat drijft mij.

Aroon Gonesh, advocaat voor zaken in Suriname en Nederland

Bel ons E-mail ons

Openingstijden:

 • maandag 8am - 7pm
 • dinsdag 8am - 7pm
 • woensdag 8am - 7pm
 • donderdag 8am - 7pm
 • vrijdag 8am - 7pm
 • zaterdag gesloten
 • zondag gesloten

© 2022, Gonesh Advocatuur, advocatenkantoor in Den Haag