Bestuurders­aansprakelijk­heid

Bel ons E-mail ons


Advocaat voor bestuurders­aansprake­lijk­heid

Bestuurders van een onderneming worden steeds vaker geconfronteerd met bestuurdersaansprakelijkheid. En het omgekeerde geldt ook; ondernemingen zien steeds vaker de juridische noodzaak en mogelijkheid om een bestuurder aansprakelijk te houden.
De hoofdregel bij aansprakelijkheid van bestuurders is dat de schulden van een rechtspersoon (meestal een besloten vennootschap – B.V.) alleen bij de rechtspersoon zelf liggen, en niet bij het bestuur.
Maar, als een bestuurder bijvoorbeeld schulden maakt waarvan hij weet dat die niet kunnen worden voldaan, of (zonder geldige reden) zoveel gelden uit de bestuurde onderneming onttrekt dat de schuldeisers niet meer betaald kunnen worden, kan de bestuurder zelf (persoonlijk) aansprakelijk worden voor schulden van de rechtspersoon.

Wij hebben als advocaat veel ervaring ten aanzien van aansprakelijkheid van bestuurders. Dus; zoekt u een advocaat in verband met bestuurdersaansprakelijkheid of een geschil tussen een bestuurder en de bestuurde rechtspersoon? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken uw zaak graag en wat wij voor u kunnen doen.

Aroon Gonesh, Advocaat in Den Haag

Maak kennis met Aroon Gonesh

Wanneer je geconfronteerd wordt met een juridisch probleem, dan wil je niet zomaar een advocaat. Dan wil je een goede advocaat. Als het kan de beste advocaat voor jou en je zaak... Ik streef ernaar dat te zijn voor mijn cliënten. Voortdurend. Een goede advocaat in Den Haag. Advocatuur is niet mijn baan ... het is mijn passie. Het vertrouwen dat cliënten daarom in mij hebben is voor mij een erezaak. Hun belang is voor mij als advocaat altijd leidend. Dat drijft mij.

Aroon Gonesh, advocaat in Den Haag

Bel ons E-mail ons

Openingstijden:

  • maandag 8am - 7pm
  • dinsdag 8am - 7pm
  • woensdag 8am - 7pm
  • donderdag 8am - 7pm
  • vrijdag 8am - 7pm
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten

© 2023, Gonesh Advocatuur, advocatenkantoor in Den Haag